Bun găsit!

Îţi mulţumesc că mi-ai fost alături de-a lungul anilor! M-aş bucura să rămânem şi de acum înainte în contact prin intermediul articolelor şi evenimentelor pe care ţi le pun la dispoziţie ca suport pentru evoluţia ta, pe site-ul ritualuridetrecere.ro. Dacă ai simţit de-a lungul timpului că aceste informaţii ţi-au fost de folos, te invit să te reabonezi la site-ul meu până la data de 25 mai 2018, pentru a le primi în continuare.

Odată cu schimbarea legislației în domeniul folosirii datelor personale (și intrarea în vigoare a Regulamentului General pentru Protecția Datelor), am nevoie de acordul tău pentru a-ți trimite în continuare noutăți, invitații sau oferte, utilizând datele cu caracter personal pe care mi le-ai pus la dispoziție. În felul acesta, vei putea fi în continuare la curent cu noile articole, evenimente și proiecte create din bucuria de a te aduce tot mai în contact cu tine însăţi / însuţi şi cu întregul tău potenţial.

Prin noul regulament privind Protecția Datelor, ai siguranța că datele tale sunt procesate corect și legal conform specificațiilor noastre din secțiunea Termeni și Condiții.
* indică necesare

Monica-Daniela Găitănaru va folosi informația pe care o furnizezi în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și a îți trimite noutăți. Te rog precizează cum vrei să primești vești de la mine:

Email Marketing Powered by Mailchimp